дистанционно управление, дистанционни управления, дистанционно за телевизор, универсално дистанционно, distancionno, distancionni, цена, цени, cena, ceni, дистанционно управление за телевизор NEO,BEKO,VESTEL,WATSON,KTN,ELIT,ELITE,PROLUX,SEG,SANG,ALTUS,TELETECH,CROWN,HYUNDAI,SCHNEIDER,SVA,HAIER,SHONI,TEVION,VOLTEL,SONY,AKAI,ACICO,AEG,AKIRA,AKAI,AKITA,TOTANIC,DAEWOO,FUNAI,LINEA,ROYAL,LIFETEC,FIRST,PANASONIC,PHILIPS,REGAL,RENO,JVC,SAMSUNG,LG,GOLDSTAR,GRUNDIG,HESS,HAIER, HITACHI,NEC, ORION, THOMSON,TOSHIBA принтери,зареждане на тонер касети русе,зареждане на принтери русе

Ентроникс

За нас

 

За насФирмата ни е основана  през 1993г. Основната дейност, която извършваме е ремонт на телевизори и компютри. С течение на времето увеличаваме разнообразието на предлаганите от нас услуги  и към настоящия момент можем да твърдим, че сме най-заредения магазин за дистанционни управления, като успяваме да задоволим  напълно нуждите на нашите клиенти.

Друга не по-малко значима  услуга, която предлагаме е презареждане и рециклиране на тонер касети.Търсенето на тази услуга нараства все повече в условията на криза. Ние успяваме да привличаме нови клиенти с ниски цени, бързото и качествено обслужване. Също така предлагаме нови оригинални и съвместими тонер касети.

Специализиран магазин за дистанционни управления:

Поддържаме много голяма гама от дистанционни управления, на практика за хиляди модели. При нас можете да намерите дистанционно управление за: телевизори:(LCD,CRT,PLASMA), сателитни приемници, ефирни и кабелни цифрови приемници и др.

Видео наблюдение:

Наличието на  система за видео наблюдение в сграда или помещение е предпоставка за повишаване нивото на сигурност и спокойствие в обекта.

Проектиране, доставка и изграждане на системи за видео наблюдение базирани на персонален компютър или DVR е услуга, която нашият екип предоставя  като изгражда високо надеждни  системи на разумни цени.

С разнообразното си приложение в днешно време устройствата за видео наблюдение са вече  необходимост и средство за  професионална  ефективност.